Cantonament 2018 – Ultima zi

  • Comentarii: 0

Cantonament 2018 – Ultima zi

Sâmbătă a fost ultima zi de cantonament, din această iarnă, pentru FCM 1950 Bacău, iar elevii lui Andrei Întuneric au luat micul dejun și au mers la stadionul din Dărmănești pentru ultimul antrenament al cantonamentului. La scurt timp după antrenament, în care s-au făcut exerciții de posesie și joc, a urmat plecarea spre Bacău.

“Ca după fiecare cantonament, s-a acumulat o anumită stare de oboseală, ceea ce înseamna că s-a lucrat bine și asta nu face decât sa îmi dea încredere că se va vedea o diferență mult mai mare în exprimarea noastră și ne va ajuta în atingerea obiectivului nostru, Liga a 3-a. A fost un cantonament puțin diferit, în sensul că exercițiile fizice au fost mult mai ușor de suportat, având în vedere că mare parte din ele  au implicat mingea și, de asemenea, a fost o altă abordare, întrucât au fost înlocuite alergările pe distanțe lungi, de 1-2 km, cu cele pe distanțe scurte și cu schimbări dese de ritm, așa cum suntem supuși și în cadrul unui joc.

Gabriel Boghian

Îmi pare rău că meciurile amicale programate în această perioadă nu s-au putut desfășura, pentru că era un prilej în plus pentru noi să punem la punct relațiile de joc, având în vedere transferurile lui Robert Pușcașu și a celor 2 juniori, transferuri care vor aduce, cred eu, un mare plus pentru returul campionatului.”, a spus atacantul FCM 1950 Bacău, Gabriel Boghian, marcatorul a 20 de goluri în turul campionatului.

Robert Pușcașu în prim plan (juniorii Gruia și David în spate)


Clasament

# Nume echipa M P
1 FCM 1950 Bacau 34 98p
2 AS Viitorul Curita 34 90p
3 CSSM Bacau 33 69p
16 CS Dofteana 33 16p
17 AS Siretul Bacau 34 14p
18 AS Fl. Rosie Sascut 33 9p