Cantonament 2018 – Ziua 4

  • Comentarii: 0

Cantonament 2018 – Ziua 4

A 4-a zi de cantonament a fost una în care jucătorii echipei noastre au lăsat sala și terenul de antrenament pentru a face ceva diferit. În prima parte a zilei, băieții lui Întuneric au alergat, prin zăpadă, de la hotelul unde sunt cazați, până la Castelul Știrbei. Deși zăpada a căzut abundent în ultima perioadă, temperatura a fost una destul de bună astăzi, iar acest lucru a permis jucătorilor să aibă parte de momente plăcute în zăpadă și, de ce nu, să retrăiască clipele copilăriei prin bulgării de zăpadă.

Partea a doua a zilei s-a axat pe recuperare, băieții renunțând la exercițiile de antrenament pentru o sesiune la piscină și saună. Băieții noștri s-au bucurat de condiții foarte bune la Complexul de wellness Seasons Oneşti, unde s-au relaxat în bazinele cu apă dulce sau sărată, dar numai după ce au executat un program de anduranță și mobilitate în apă.

A cincea zi se anunță o zi extrem de aglomerată, pe care băieții, cu bateriile încărcate, în urma acestei după-amiezi mai relaxante, o așteaptă nerăbdători.


Clasament

# Nume echipa M P
1 FCM 1950 Bacau 34 98p
2 AS Viitorul Curita 34 90p
3 CSSM Bacau 33 69p
16 CS Dofteana 33 16p
17 AS Siretul Bacau 34 14p
18 AS Fl. Rosie Sascut 33 9p